Pentru unghii

De curand am luat hotararea sa acord mult mai multa atentie unghiilor, au inceput sa creasca, s-au intarit si ca sa se mentina asa au nevoie de mai multa ingrijire. M-am apucat sa citesc pe diferite bloguri si forumuri, am colindat orasul si mi-am luat cate ceva, asa ca pentru inceput.
Picture 001
Despre aceste produse nu pot sa spun prea mult pentru ca le-am luat saptamana trecuta. Am folosit o data uleiul si hidrateaza, eram putin racita si nu stiu daca miroase sau nu bine.
Gelul cu calciu lasa un luciu frumos unghiei iar aplicat in 2 straturi semana cu oja folosita in general, la manechiura frantuzeasca. Il voi folosi ca baza(inainte foloseam un lac de unghii) mai ales pentru ca vreau sa renunt la tratamentul de la Farmec, am inteles ca unghiile devin casante dupa folosirea indelungata a lui. Pe sticluta scrie ca ajuta la intarirea, cresterea unghiei si previne ruperea pe margini. Imi suna perfect.
Cu solutiile pentru indepartarea cuticulelor nu am deloc experienta. Le-am taiat vreo 2 ani, iar de un an renuntasem si la asta.Gelul pentru cuticule m-a ajutat sa curat cuticula care crestea aproape de baza unghiei, dar partea aceea care este mai tare este inca acolo-hidratata si fragila. Poate ca in timp capat experienta si o sa ma descurc mai bine.
Picture 002
Mi-am dorit foarte mult solutia pentru uscare rapida de la Gabrini, dar nu a fost sa fie. Ba mai mult, am cautat 3 zile dupa ceva pentru uscare si nu reuseam sa gasesc. De fapt gasisem un spray, al carui nume nu mi-l amintesc dar nu l-am luat pentru ca nu stiam nimic despre el. Intr-un final, am gasit la un stand foarte multe tratamente de la Kallos, eram in culmea fericirii. Am luat lacul pentru uscare rapida si am crezut ca cel mov era spray-ul. Se pare ca cel mov se aplica cu pipeta. Sper sa il pot folosi pentru ca imi pare cam incomod. In schimb miroase incredibil de bine.
Picture 003
Am luat si o pila din sticla, pentru ca am aflat ca nu sunt asa agresive cu unghiile, este de la Zinger, betisoare pentru cuticule si stampila cu razuitorul si placuta. Mai am nevoie de o oja mai buna ca sa le pot folosi, cu ce am eu modelele ies fara vlaga.
Iar pe lista mea de cumparat ar mai fi un buffer si o pila cu mai multe fete pentru luciu.

Advertisements
This entry was posted in Cate putin din fiecare, Unghii and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s