Placa pentru indreptat parul Remington s1001

Am cumparat aceasta placa saptamna trecuta, dar abia astazi am folosit-o pentru ca in ultimele zile am avut parul incretit. Ar fi fost o idee buna sa o incerc pe parul incretit, ca sa vad daca face fata la un par dificil dar chiar nu am vrut sa il maltratez.
Parul meu, la origini, este aproape drept, se intoarce usor la varfuri, are foarte mult volum si firul gros. Sunt filata doar cu foarfeca pentru filat, din volum, nu si din lungimea parului. Deci nu da foarte multa bataie de cap unei placi, am nevoie de ea doar ca sa ii dau forma si sa scap de volum.
aparat-indreptat-parul-ceramica-tribal-remington-s1001cht-471477
Nu am mai fotografiat-o pentru ca nu are nimic complex care sa merite observat in detaliu. Are invelis ceramic, temperatura ajunge pana la 210 grade,se incalzeste in mai putin de un minut.
Placa mi-a lasat o prima impresie buna. In aproximativ 10 minute am trecut cu ea prin tot parul(si este destul de lung, la spate ajunge pana la linia sutienului). Aluneca destul de usor pe firul de par. Pentru ceea ce am eu nevoie consider ca este suficienta. Mi-a placut si faptul ca i se rasuceste cablul foarte usor, cea veche il avea desul de rigid. Cablul este putin cam scurt, mi-ar fi placut sa fi avut un metru in plus, dar trebuie sa ma obisnuiesc si asa:))).
Un aspect pe care l-am omis cand am cumparat-o a fost faptul ca nu i se regleaza temperatura, dar eu oricum o foloseam pe cea veche la temperatura maxima, deci pe mine nu ma deranjeaza. Mi-ar fi placut sa o gasesc neagra, cealalalta era roz si vroiam ceva mai serios, dar se pare ca nu am avut parte, am gasit-o cu modelul tribal:)))
Eu am cumparat-o de la Altex, la Domo nu era la mine in oras, dar am inteles ca este si la Flanco.

Advertisements
This entry was posted in Cate putin din fiecare and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Placa pentru indreptat parul Remington s1001

  1. biancanicoleta says:

    sh eu sunt de aceiasi parere cu tn deoarece sh eu am placa la fel ca a ta:X ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s