Vichy Aerateint Pure Fluid

In primul rand vreau sa le multumesc celor de la Vichy si Andreei pentru ca mi-au oferit posibilitatea sa incerc acest fond de ten.
Imi place foarte mult recipientul, in general incerc sa folosesc recipient cu pompita pentru produsele pe care le folosesc, mai ales in cazul fondurilor de ten. Nu se iroseste deloc produsul.
Acest fond de ten este destinat tenului normal-mixt si chiar lasa tenului un finish natural, nu incarca tenul, nu ii ofera aspectul de masca. Imi simt pielea mai hidratata de cand il folosesc iar cele cateva cosuri care imi cresteau sub piele au disparut. Deci lasa pielea sa respire si nu astupa porii. Punctele mele negre de pe nas nu mai au nevoie de o cantitate foarte mare de fond de ten ca sa fie acoperite, de fapt doar eu stiu ca le am.
Picture 002
Nuanta Clair Ivory este cea care mi se potriveste de minune, o data aplicat fondul de ten se mai inchide putin, parca se adapteaza tenului meu:-?. Tin sa precizez si faptul ca aceasta nuanta este putin mai deschisa decat Nude de la Flexilift.
Deocamdata singurul aspect negativ pe care l-am observat este ca fruntea mea incepe sa luceasca dupa 4-5 ore, dar putina pudra rezolva si asta.

Advertisements
This entry was posted in Cate putin din fiecare and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s