Gerovital

Am fost extrem de incantata cand am castigat giveaway-ul Gerovital pe blogul lui Meg. Ii multumesc, pe aceasta cale atat ei, cat si celor de la Farmec. Acum a venit timpul sa spun si cate ceva despre produsele primite.
Picture 001

Laptele demachiant: are consistenta putin lichida si aluneca foarte bine pe piele. Curata foarte bine machiajul, nu lasa tenul uleios si nici nu ingrasa fata. Pot sa spun ca imi simt pielea hidratata si curata dupa ce folosesc acest produs. Un mare plus la mine este ambalajul, am sertarele de la comoda, nu foarte inalte iar acesta este singurul demachiant care are loc “in picioare”. L-am incercat si pentru ochi si se comporta bine.

Crema de fata hidratanta: Aceasta crema intra foarte repede in piele, lasa fata fina, si are si un miros placut. Tenul meu este mixt, in consecinta fruntea mea devine usor grasa de-a lungul zilei, restul tenului, in schimb o iubeste. Mami o folosea intr-o perioada si cu ajutorul acesteia a scapat de cojitele de pe fata, deci la capitolul hidratare, pe termen lung, sta foarte bine.

Balsamul de buze chiar m-a surprins. Nu am avut pana acum un balsam mentolat. Din acest motiv nu am tendinta sa il mananc de pe buze iar el isi poate face efectul linistit. Hidrateaza, iar dimineata, chiar daca nu il mai am pe buze le simt catifelate.

Alaturi de aceste produse am primit cateva mostre, urmeaza sa le incerc si cateva pliante. Am aflat si eu ca cei de la Farmec au produse pentru remodelarea corporala.
Vreau sa adaug si faptul ca au fost profesionisti in ceea ce priveste ambalarea si trimiterea coletului!
Picture 006

Advertisements
This entry was posted in Cate putin din fiecare and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Gerovital

  1. Meg says:

    Sa le folosesti cu drag in continuare! :*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s