Impresii gama Apidermaliv

Partea 2: produsele pentru fata.

fata

Masca pentru ten este destinata unui ten uscat – deci pentru tenul meu nu ar fi fost potrivita intrucat il am mixt. Am cam amanat folosirea ei din acest motiv. Intr-o zi m-am trezit cu cateva portiuni din obraji foarte uscate, asa ca a fost momentul perfect sa o testez.
Ea contine lăptișor de matcă, ulei de măsline, unt de shea și miere. Are o textura foarte grasa, miroase a masline( a ulei de fapt) si este galbuie. Se intinde foarte usor pe ten, iar eu am lasat-o sa actioneze 15 minute. Am indepartat-o cu dischete demachiante, iar in acest timp imi simteam tenul alunecos, gras. Am folosit in final si un demachiant ca sa scot si ultimele urme de masca.
Mi-a lasat o placuta senzatie de hidratare, iar dupa 2 folosiri am scapat complet de portiunile uscate pe care le aveam.

Crema de fata contine laptisor de matca, ulei de masline si unt de shea. Mie mi se pare ca are o textura destul de grasa pentru un ten mixt(cum este recomandata). As fi preferat sa fie mai fluida. De aceea nu am folosit-o zilnic, consider ca ar fi fost prea mult pentru tenul meu. Am folosit-o seara, iar dimineata aveam un ten catifelat, hidratat si fara cosuri noi. Intra destul de greu in piele dar important este pentru mine ca o hraneste. Imi place ambalajul(are si capac de protectie) si faptul ca termenul de valabilitate imi sare repede in ochi.

Advertisements
This entry was posted in Cate putin din fiecare and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s