Prima mea comanda Yves Rocher

De fiecare data cand gaseam cataloage Yves Rocher prin reviste le rasfoiam dar nu ma tenta nimic. Rasoind blog cu blog, am aflat de oferta pentru clientii noi si nu i-am putut rezista: pentru o comanda rapida era oferit cadou un luciu de buze (am ales roz auriu) iar pentru o comanda de 25 de ron parfumul Comme une Evidence. Siiii…am dat fuguta in tentativa de mall care este la mine in oras, mi-am pulverizat parfumul pe incheietura, hotarandu-ma ulterior sa profit de oferta. Am comandat 3 geluri de dus, pentru ca sunt foarte laudate, iar in colet am primit si o crema de 15 ml pe care nu am folosit-o inca.
Dupa 10 zile de la plasarea comenzii (telefonic) am sunat la ei sa verific daca este totul in regula cu coletul iar 3 zile mai tarziu am primit sms ca mi-a fost expediata comanda(exact in ziua in care sunasem din nou). Deci comenzile nu pleaca de la ei atunci cand spun ca le expediaza(eu primesc coletele de pe o zi pe alta iar in ziua urmatoare ajunge si avizul). Mai mult am fost sunata dupa 3 zile de asteptare de la primirea sms-ului sa mi se spuna ca am primit un colet iar adresa este incompleta.
Ma deranjeaza ca nu trimit coletele cand spun iar eu stau cu gandul la ele… Marti am mai plasat 2 comenzi: o comanda pentru mine ca sa primesc apa de toaleta Naturelle si una pentru mami pentru ca vrea si ea un Comme une Evidence. Operatoarele au fost amabile dar foarte grabite, repezite.
Picture 001

Advertisements
This entry was posted in Cate putin din fiecare, Yves Rocher and tagged . Bookmark the permalink.

5 Responses to Prima mea comanda Yves Rocher

 1. Maria I says:

  Sa le folosesti cu placere

 2. Maria says:

  Si eu am profitat de aceasta oferta,dupa multe amanari ce-i drept. Tot trei geluri de dus mi-am luat si eu si tot luciul roz auriu am ales. Am nimerit la o operatoare foarte draguta si rabdatoare.Nu m-am stresat cu venirea coletului, chiar a ajuns mai repede decat ma asteptam, avand in vedere ca parfumul nu era pe stoc atunci cand am facut comanda. Ma declar multumita de ei.
  :*

  • aboutbeautystuff says:

   Eu eram foarte nerabdatoare intrucat era prima comanda si erau pe stoc produsele.. Oricum, urmatoarele comenzi le astept mai relaxata;))
   Sa te bucuri de produsele pe care ti le-ai luat!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s