Set corector Oriflame Beauty

Eu nu prea am acces la produsele Oriflame pentru ca nu am reprezentant “personal” ca sa zic asa. Cand vreau neaparat ceva (se intampla destul de rar pentru ca nu prea cunosc produsele) imi comanda o prietena prin diverse colege ale ei.
Un produs de care sunt multumita este acest corector.
oriflame
Verdele (in cantitate foarte mica) il folosesc ca sa ascund petele rosii, galbenul ar fi pentru cearcane (dar avand in vedere ca nu am probleme cu ele nu folosesc deloc anticearcan, fondul de ten mi se pare suficient) iar partea mai inchisa, mai maronie ar fi pentru cosuri. Eu pentru cosuri folosesc o combinatie intre ultimele doua nuante.
Corectorul este foarte cremos iar culorile sunt foarte pigmentate. In timp ce m-am apucat de acest articol am cautat si pe site-ul celor de la Oriflame produsul, ca sa ii scriu denumirea exacta. Am citit si parerile de acolo si cineva se plangea ca nu se poate intinde acest corector. Mie personal mi se pare ca se intinde, l-am incercat si ca anticearcan(cu toate ca, ma repet, nu folosesc) si s-a comportat ok. Il recomand pentru folosirea zilnica, daca nu aveti probleme foarte mari de “ascuns” dar si in cazuri extreme, asa cum am descris aici.
oriflame2

Advertisements
This entry was posted in Cate putin din fiecare and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Set corector Oriflame Beauty

  1. Cossa says:

    ma bucur ca ai scris despre acest set 😀 m-am tot gandit daca sa il pun la comanda de saptamana asta. o sa-l incerc si eu.:*

    • aboutbeautystuff says:

      Sper ca te-a ajutat postul, mie imi este foarte util corectorul si se consuma si foarte greu pentru ca folosesc cantitati mici de produs..:*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s