Comanda Avon si Oriflame

Doar 2 produse de la Avon. Si unul de la Oriflame.
DSCN1294
Este vorba despre spray-ul cu aroma de flori de cirese Naturals. Eu credeam ca este un balsam leave-in , dar se pare ca ar trebui sa fie revitalizant. Aplicat pe parul uscat ca spray revitalizant mi-a lasat scamute albe in par, deci spun pas. Aplicat pe parul ud asa cum aveam eu impresia ca ar trebui, m-a scapat de parul electrizat. Parfumul lui este foarte placut, subtil. O sa il folosesc asa pentru ca momentan imi place.
Mascara Color Trend este pentru volum si este sigilata in continuare. Si o sa mai ramana ceva timp sigilata pentru ca abia am inceput un Max Factor(cand incep o mascara la scurt timp mai cumpar una, nu ma pot dezvata de acest obicei). Nu am folosit pana acum o mascara din aceasta gama si sunt curioasa cum se comporta.
Gelul pentru curatarea fetei de la Oriflame Pure Nature am apucat sa il folosesc de cateva ori. I-am urat initial mirosul si inca nu m-am obisnuit cu el. Spuma nu prea face, am impresia ca raman mai mult cu o crema pe fata cand il aplic. Mi-a lasat impresia unui produs de curatare foarte bland, nu imi usuca tenul. Ne intelegem bine, asa ca o sa ma straduiesc sa trec peste miros (imi pare ca miroase a cimbru). Imi place si faptul ca este foarte consistent, folosesc o cantitate mica de produs si are o gaura foarte mica prin care curge.

Advertisements
This entry was posted in Avon, Cate putin din fiecare and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Comanda Avon si Oriflame

  1. adyna_radu says:

    Eu am sprayul Naturals cu aroma de lamaitza.Este bun doar pentru miros din punctul meu de vedere.

    • aboutbeautystuff says:

      Eu am incercat si unul cu migdale si nu mi se mai electriza parul (dar mirosea foarte urat). Mai mult pentru asta vroiam spray-ul..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s