Parerea mea despre…

Am avut in teste, cateva luni (vreo 2 sau 3) cateva produse.

O sa incep cu spuma de baie On line.
colaj-spuma-de-baie
Am varianta de vanilie si miroase delicios. Are o textura foarte groasa, ca un serbet, o budinca mai moale. Folosesc o cantitate destul de mica si am foarte multa spuma in cada. Si spuma se face rapid. O foloseam pana acum pe cea de la Avon, dar cu siguranta o sa renunt la ea.

Urmeaza sarea de baie On line.
colaj-sare-de-baie
Este prima mea sare de baie. Nu ii vedeam rostul pana acum. Imi place foarte mult aroma ei, este fresh, si mai ales faptul ca se dizolva repede. De fapt cred ca cel mai mult imi place culoare albastra pe care o lasa apei (am cada albastra, de fapt tot decorul din baie este albastru).

Ultimul produs On line este sapunul lichid.
w-online-soap
Cred ca v-ati plictisit de toate parerile pozitive pe care le-ati citit despre el, nu? Se pare ca al meu va fi exceptia. Nu imi place deloc textura lui, parca nici nu se dizolva in contact cu apa, spuma face foarte putina si imi scapa din mana cand il folosesc! De obicei ma spal de 2 ori pe maini ca sa le simt curate, dar de cele mai multe ori, dupa spalari excesive imi simt mainile uscate. Singurul aspect pozitiv este parfumul.

Sa continuam cu doua produse Tigi. (In prezent parul meu este usor filat, trece de umeri si cu putin ajutor sta “in valuri”, adica usor ondulat).

Balsamul de par catwalk.
48581821-260x260-0-0_Tigi+Tigi+Curls+Rock+Conditioner+250ml
Este foarte cremos, foarte consistent, are o textura grozava! Nu imi ingrasa parul, nu ii fura din volum, iar onduleurile mele sunt mai definite, mai sesizabile. Parul meu nu se mai elecrizeaza si imi pare a sta la locul lui. Nu prea ma dau in vant dupa ambalaj pentru ca produsul iese din el destul de greu.

Celalalt produs este un curl booster.
4f2d385c7808f
L-am folosit deee 2 ori. Si i-am zis nu, pentru ca in combinatie cu balsamul parfumul acestora este mult prea puternic (eu sunt extrem de sensibila in cazul parfumurilor). Din scurta experienta pot sa afirm ca nu mi-a ingrasat parul, nu l-a imbacsit, nu l-a lasat lipicios. Aveam impresia ca aveam putin mai stralucitor parul, mai sanatos as zice…

Advertisements
This entry was posted in Cate putin din fiecare and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s