Campanie Trender si Ivatherm

Ghici ce? Cand eram absolut convinsa ca nu mai am nici un motiv intemeiat sa scriu pe blog pentru ca sesiunea imi acapareaza fiecare secunda am fost placut surprinsa sa aflu ca cei de la Trender au dat drumul la o noua campanie pentru bloggaritze alaturi de cei de la Ivatherm. Cat de super poate sa fie asta? Eu sunt de-a dreptul incantata pentru ca m-am hotarat sa acord tenului meu mai multa atentie intrucat stresul isi pune cu incredere amprenta pe el si am nevoie de produse in care sa am incredere fara pic de indoiala.

Am participat si eu la o campania a celor de la Trender, cea cu vopseaua spuma, iar colaborarea mi-a lasat o impresie foarte buna. Sper sa am din nou aceasta placere.

beautybox

Iata ce ne spun cei de la Trender in legatura cu aceasta campanie:

” Ivatherm te invită într-o călătorie alături de o femeie dragă din viaţa ta. Poate fi mama, sora, prietena cea ma bună, bunica, verişoara. Poate fi orice femeie specială pentru tine, o femeie căreia doreşti să-i mulţumeşti pentru că face parte din viaţa ta. O femeie cu care împarţi şi zilele însorite, dar şi cele ploioase. Noi credem că o cremă devine un mic secret plin de dragoste din intimitatea femeilor care-şi împart viaţa între ele, înainte de a împărţi dragostea pentru o cremă.

Împreună cu 100 de trenderiţe bloggeriţe vom încerca produsele Ivatherm şi vom povesti despre câte lucruri putem împărţi cu femeile din viaţa noastră.
Această campanie este dedicată trenderiţelor care îşi iubesc pielea, doresc o îngrijire de calitate şi doresc să împartă această experienţă cu femeile din viaţa lor, oricine ar fi ele. ”

Eu as vrea sa particip alaturi de mami, ca sa ne familiarizam impreuna cu aceste produse.

Perioada campaniei: 5 iunie – 8 iulie 2012.

Intrati si voi pe Trender pentru a putea participa la campaniile lor.
Perioada campaniei: 5 iunie – 8 iulie 2012

Advertisements
This entry was posted in Giveaway&Campanii. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s