Ser pentru varfuri despicate

Acest ser pentru varfuri de la Avon este foarte laudat. Se intampla de foarte multe ori ca produsele ultralaudate, pe mine, sa nu ma impresioneza, sau sa imi faca rau. Am folosit 2 sticlute din acest produs pana acum.
Picture 004
Prima sticluta a fost o dezamagire totala! Dar in acea perioada parul meu era despicat la varfuri, iar placa pot sa spun ca o foloseam abuziv. Aveam breton si eram foarte filata, atat pe lungime cat si pe volum. Motiv pentru care daca ieseam de trei ori din casa intr-o zi, eu de trei ori foloseam placa in ziua respectiva. Evident ca serul nu a avut nici un efect pentru mine.
M-am hotarat ca este timpul pentru o schimbare, am lasat parul sa creasca, nu l-am mai filat si am ajuns cu el pe fir drept. Cu parul proaspat tuns, am inceput sa folosesc o noua sticluta din acest ser, iar parul meu se deteriora doar in fata, la varfuri, unde era filat si unde insistam cu placa.
A urmat o schimbare putin drastica: un bob mai lung (deci am renuntat la vreo 20-30 de centimetri din par-cel putin in partea din spate) si filat doar din volum. Serul deja era parte din rutina mea, iar placa o foloseam de 2-3 ori pe saptamana dupa ce imi spalam parul. Varfurile erau sanatoase, hidratate, dar nici nu mai aveau parte de placa atat de des.
Consider ca acest produs, este bun, dar atata timp cat nu ii ceri imposibilul: sa iti protejeze parul la temperaturi ridicate si constante.

Advertisements
This entry was posted in Cate putin din fiecare and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s